![]() |
|
Правила
Допомога
Пошук
Учасники
Календар
|
| Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
|
![]() ![]() ![]() |
| E-one |
Дата 07 Березня 2010, 23:35
|
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 1548 |
Як завжди, на день поїздки погода зіпсувалась. Але це не було перепоною моїм планам. На поїздку також підписався Кстя Kono. Все б нічого, але я його чекав на заправці півгодини і поки чекав, подзвонив Мирон – гід минулої поїздки на Гейзер, завдяки кому минулорічні заплановані 80 км легко перетворились в 140. Він теж не проти був катнути з нами, але маршрут потрібно було міняти – старт з Галицького Перехрестя і селами на Милятин з Гейзером. Порадившись з Коно, вирішили підтримати Мирона і махнули з Зеленої через Глинянський тракт на Галицьке – 20 км вже відкатали.
Їхали через Ямпіль, Борщовичі. Я там був вперше, місця мені сподобались: Далі через Новий Яричів виїхали на Київську трасу і по ній проїхались 15 км до Старого Милятина. Ділянка просто супер. Не розумію, чому всі так плюються на ту трасу – обочина широка, асфальт рівненький. Згадалась поїздка Чоп-Львів. З’явилась гостра потреба шосера, але і на залоченому підвісі 35 км/год їхалось спокійно. При в’їзді в Милятин стоять ось такі ретро-автівки: Далі була церква в Старому Милятині: а потім костел в Новому Милятині: А потім був сам Гейзер: Вода в ньому, як і минулого року, тепла. Чого не було – так це скла і сміття на в’їзді і навколо, в порівнянні з минулим роком. Першим поліз купатись Костя: Потім ми з Мироном: Час піджимав і довго вирішили не затримуватись. Взяли курс на Задвір’я, де Мирон вирішив нас покинути і повернутись до Львова електричкою. Ми поставились до цього з розумінням – мені б в його 60 так їздити. А ми взяли курс на Завадне: На Камулу вже не встигали, тому вирішили в Завадному звернути на Львів по колишній старій австрійській дорозі зі Львова в Глиняни – по Глинянському тракту, який простягається на добрих 40 км. Краще б поїхали на Камулу… Спочатку була досить непогана польова дорога: яка як завжди раптово закінчується і починається ось це: Їхати по такому місцями було неможливо, доводилось спішуватись, потім знов можна було їхати, але контакти забивались чорноземом і снігом, встібувались проблематично. Нас це скурвило і ми вирішили їхати попід лісом і трохи лісом: Але лісова дорога нас вивела в таке ж зажоп’є, з якого ми приїхали: Ще година поневірянь і ми добрались до потрібного села – Сухоріччя, на під’їзді до якого я смачно перелетів через руль – мінусова температура перетворила болотні колії в тверду структуру, а я не знав. За метрів п’ять від місця падіння за парканом стояла місцева жителька, потім підбігла ще одна зі словами «я си хоть подивлю на тих хлопів». З їх слів ми зрозуміли, що то «конєц географії, дальше карти нема», але на Львів є дорога через ліс на Нижню Білку і на Глинянський Тракт. Ну ми їм подякували і тільки хотіли їхати, як виявилось, що в мене заднє колесо вилетіло з дропаутів. Як – хз. Подумав, що зламав ексцентрик, але вроді нє, скрутили, все крутиться, все нормально - залишитись наніч в конце географії дуже не хотілось… По дорозі в Білку в Кості почало спускати колесо, але в мене був насос. Почали закінчуватись джоулі і редбули, але в Білці був магазин. Я загубив задній маячок, але в Кості він був. Зато Костя був без переднього світла, але я мав МТЕ. Світила за двох. Це було її перше випробування в реальних умовах. Кращої фари поки що не використовував. На центральній «площі» в Нижній Білці 20 пациків штовхали Москвич, який врешті решт завівся і поїхав. Але за кілометр ми побачили той Москвич в дереві в кюветі і 10 пациків бігали навколо. Якось на двох докачках доїхали до кільцевої дороги, де нас успішно забрала 911. Пам’ятаю минулого року на докачках їхав я. Ось такий вийшов Гейзер-2010. Проїхали 110 км. Більше фото тут -------------------- Поки життя вам не подобається, воно проходить.
|
| AB |
Дата 07 Березня 2010, 23:40
|
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1296 |
молодцы!
отчет напоминает вести с фронта -------------------- ликвидность давит на котировки
|
| westsider |
Дата 07 Березня 2010, 23:45
|
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1562 |
Гарний звіт
P.s. Тіко коліна бережи. -------------------- Кожна подорож починається з маленького кроку.
|
| pasport22 |
Дата 08 Березня 2010, 0:11
|
||
![]() Бармалей ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Лимпопо Повідомлень: 2747 |
тре було лишатись!
у вас шо сніг не йшов? -------------------- страйкбол - ааааааааааааа....тссссшшшш
|
||
| E-one |
Дата 08 Березня 2010, 0:18
|
||||
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 1548 |
краще пішки до Львова.
Місцями були завірюхи, але то дрібниці. А ви як з"їздили? -------------------- Поки життя вам не подобається, воно проходить.
|
||||
| pasport22 |
Дата 08 Березня 2010, 0:24
|
||
![]() Бармалей ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Лимпопо Повідомлень: 2747 |
на 25-ому кілометрі був готовий лишитися в будночку Бабки Ёжки по середині лісу! Це повідомлення відредагував pasport22 - 08 Березня 2010, 0:26 -------------------- страйкбол - ааааааааааааа....тссссшшшш
|
||
| Nazarik |
Дата 08 Березня 2010, 23:55
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 258 |
Не поїздка, якийсь сніго-болотяний триллер
А взагалі уважуха колегам по сідлу |
| ЧД_ |
Дата 09 Березня 2010, 15:28
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (БОМЖ) Повідомлень: 2731 |
E-one Мы попали в снега. Выезжали было относительно тепло, я был в трех веломайках и гольфе. Потом резко похолодало, участок между перчатками и рукавом быстро промерз. Далее анальные стимуляторы остыли так, что держатся в летних перчатках было не возможно, потом пошел снег, на переднем переключателе появилась глыба льда, при переключании пяткой, переднее колесо попало на лед, короче навернулся, колено и следы на внутрней стороне ног от верхней трубы. Далее из-за того что снег валил и ничерта не было видно на спуске переднее колесо вынесло на левую колею. заднее на правой поперек. После балетного ПДД, вел смог удержать от падения. В итоге три раза чистил заднюю вилку от льда, бо ехать было не можлыво. Первый раз как упал, второй когда лишний вес сбрасывал, третий уже на подъезде к Брюховичем. Промерз так, что пойдя потом пить водку к полковникам, на их велотренажоре только у меня не показывало пульс.
-------------------- Будь проклят тот день когда я купил KELLYS (c) ЧД
|
| pasport22 |
Дата 09 Березня 2010, 16:26
|
||
у меня научился? пс - никогда не одевал на ноги флисовые перчатки... -------------------- страйкбол - ааааааааааааа....тссссшшшш
|
||
| ЧД_ |
Дата 09 Березня 2010, 16:31
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (БОМЖ) Повідомлень: 2731 |
Я швыдко вчуся.
-------------------- Будь проклят тот день когда я купил KELLYS (c) ЧД
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |