![]() |
|
Правила
Допомога
Пошук
Учасники
Календар
|
| Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
|
| Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
| spirit-o |
Дата 15 Лютого 2010, 21:17
|
![]() постійний флудер ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 484 |
Народ !!!
Допоможіть "почьотному" Хочу в неділю поїхати в Київ на чемпіонат України із зимового триатлону. Там доведеться їхати 12,5 км по снігу. Потрібна відповідна гума. Може хтось має можливість позичити щось підходяще. Моя подяка буде безмежною ... але в межах розумного Кажуть, що найкращим варіантом може бути MAXXIS Medusa -------------------- вовка ноги годують
|
| mozz |
Дата 15 Лютого 2010, 21:26
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 119 |
А чому саме Maxxis Medusa? Це ж покриха для болота.
І якщо я не помиляюсь, у Вас колись були шини Maxxis Wet Scream, вони ж досить схожі. Це повідомлення відредагував mozz - 15 Лютого 2010, 21:28 |
| Griga |
Дата 15 Лютого 2010, 21:31
|
![]() Активный лентяй ![]() ![]() ![]() Звідки: Стокгольм, Швеция Повідомлень: 545 |
Можу запропонувати Швальбе Фет Альберт (1шт)
Це повідомлення відредагував Griga - 15 Лютого 2010, 21:31 -------------------- Лучше делать и раскаиваться, чем не делать и все равно раскаиваться
Джованни Бокаччо |
| Lafaiet |
Дата 15 Лютого 2010, 21:32
|
![]() всі баби, як баби а я -багіня!!! ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 960 |
Куме, якщо Вам підійдуть Джиммі, то можу вам їх позичити
-------------------- кохана Lafaiet
|
| spirit-o |
Дата 15 Лютого 2010, 21:50
|
||
Якби ж то я знав, що мені підійде Я ще ніколи не катався по снігу Прогноз погоди обіцяє на неділю в Києві невеликий плюс, а це значить, що буде каша. І шо там підійде Завтра поставлю свою гуму (а то у мене ще сліки стоять) і спробую. -------------------- вовка ноги годують
|
||
| dyadya |
Дата 15 Лютого 2010, 21:54
|
![]() зашел попялицца ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1062 |
Может всетаки лучше спрашивать шипованные покрышки?
Из личного опыта.Зубастые покрышки хорошо идут в парке,лесу только по протоптанной тропе.По целине вообще не едут.По снежной каше плохо(велосипед носит,о скорости прийдеться забыть,лишь бы доехать) Так что вероятно шипы должны помочь Це повідомлення відредагував dyadya - 15 Лютого 2010, 21:59 -------------------- Там,где асфальт,ничего интересного,а где интересно там нет асфальта.
Аркадий и Борис Стругацкие |
| spirit-o |
Дата 15 Лютого 2010, 22:02
|
Шипи допоможуть коли снігу 10 см і він продавлюється до грунту.
А коли 40-50 см злежалого втрамбованого снігуо то навряд шип допоможуть. -------------------- вовка ноги годують
|
| pasport22 |
Дата 15 Лютого 2010, 22:07
|
||
![]() Бармалей ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Лимпопо Повідомлень: 2747 |
нонсенс! шипы в основном для льда! а по каше как раз зубастая крутит, только не очень широкая. вообще снег бывает разный и тут сложно подобрать универсальную зимнюю резину! если сильный мороз, то снег слишком легкий и по пухляку сложно ехать какие бы зубы не были, чуть легче ехать когда снег мокрый, но лучше всего когда снег средней плотности, чтобы резина могла загребать и в тот же момент не скользить. -------------------- страйкбол - ааааааааааааа....тссссшшшш
|
||
| Lafaiet |
Дата 15 Лютого 2010, 22:15
|
![]() всі баби, як баби а я -багіня!!! ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 960 |
На Різдво каталась на своїх джиммі. По каші тримали просто ідеально. На цілині трохи носило. З льодом теж непогано справлялись.
Макс також пробував на моїх джиммі їздити , залишився задоволеним. Можете до неділі узяти мої покри і спробувати. -------------------- кохана Lafaiet
|
| dyadya |
Дата 15 Лютого 2010, 22:20
|
![]() зашел попялицца ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1062 |
pasport22
Моя информация относиться к Смарт Семам 2.0 Ни на чем другом пока не катался.Кстати по льду без снега катиться вполне уверенно. А вообще хитрых нюансов связанных со снегом достаточно много но тема немного о другом. -------------------- Там,где асфальт,ничего интересного,а где интересно там нет асфальта.
Аркадий и Борис Стругацкие |
| pasport22 |
Дата 15 Лютого 2010, 22:27
|
![]() Бармалей ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Лимпопо Повідомлень: 2747 |
Смарт Сєм слабоват для пухляка.
На счет шиповки - на крайняк можно поставить на перед, но надо знать рельеф трассы и видеть этот снег! На сколько я знаю шиповка запрещена на любых соревнованиях. Хотя о триатлоне надо уточнить. -------------------- страйкбол - ааааааааааааа....тссссшшшш
|
| spirit-o |
Дата 15 Лютого 2010, 22:35
|
||
Маю одну Джиммі, завтра спробую. -------------------- вовка ноги годують
|
||
| alex |
Дата 15 Лютого 2010, 22:58
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 648 |
я в теорії не очень тому не кидайте каміння в мою сторону, але як на мене для рихлого снігу так як і для болота має бути якась вузька і зла гума
-------------------- "Существует только один путь к счастью - перестать беспокоиться о вещах, которые не подвластны нашей воле." (Эпиктет)
|
| pasport22 |
Дата 15 Лютого 2010, 23:08
|
кажеш правильно, але вибираєм з того що є)
на перед Maxxis Wet Scream, на зад - мою WTB VelosiRaptor. -------------------- страйкбол - ааааааааааааа....тссссшшшш
|
| Leonid |
Дата 16 Лютого 2010, 10:28
|
![]() ветеран броуновского движения ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 2392 |
Есть Нокиан Екстрим120 - 2,10 шипы только по краю. Если накачать как положенно - то шипы работают только на поворотах или, если снесет. Могу одолжить - правда есть только 1 шт., спереди стоит.
Це повідомлення відредагував Leonid - 16 Лютого 2010, 15:35 Прикріплене зобрження (Клікнути для збільшення) ![]() -------------------- Пусть все существа будут счастливы!
|
Сторінки:
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |