![]() |
|
Правила
Допомога
Пошук
Учасники
Календар
|
| Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
| Сторінки: (8) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
| westsider |
Дата 07 Листопада 2009, 20:18
|
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1562 |
Клуб ще з початку створення хотів провести крос-кантрі перегони, але все якось не виходило. Цілеспрямовані пошуки закільцеваної траси в парках "Знесіння" та "Високий Замок" кілька місяців тому нічого не дали - багато цікавих ділянок, але звести їх в кільце не вдавалось. Пошуки припинились.
Три тижні тому, катаючись з сестрою та Любою camomile, випадково зробили те, чого не вдавалося зробити раніше - повернулись на місце старту, не проїжджаючи двічі по одних і тих самих стежках. Лише на другий день до мене це дійшло і я загорівся ідеєю провести там КК перегони. Отож довжина кола 3,18 км, все інше треба дивитись безпосередньо на трасі Міток немає і ще не знаю ,чи будуть взагалі (треба розмовляти з керівництвом парку). Можливо, будуть лише тимчасові безпосередньо під час перегонів. З задоволенням покажу трасу всім бажаючим, і з превеликою цікавістю вислухаю враження Попередньо хотів би провести перегони в суботу 21 листопада, буде ще тепло і опадів не передбачається. Правила - роздільний старт з інтервалом в 5 секунд, по олімпійській системі (на час тобто). Але це до обговорення і звичайно, спробую врахувати всі побажання. І головне - чи потрібні ще одні перегони? -------------------- Кожна подорож починається з маленького кроку.
|
| _elvis_ |
Дата 07 Листопада 2009, 20:54
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: пСихів Повідомлень: 485 |
сам вже кілька разів пробував на знесінні якусь трасу найти)
мені ідея подобається) а можеш в "планета земля" намалювати приблизну карту? Це повідомлення відредагував _elvis_ - 07 Листопада 2009, 20:57 -------------------- _ Ровером по Львову _
roverompolvovu.org.ua |
| spirit-o |
Дата 07 Листопада 2009, 21:56
|
||
![]() постійний флудер ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 486 |
Із написаного зовсім незрозумілий формат гонки "по олімпійській системі" - це з вибуванням чи просто мається на увазі гонка з роздільним стартом ? А робити стартовий інтервал 5 секунд - це просто нісенітниця. Тут явну перевагу, залежно від ширини траси, отримує або перший стартуючий, бо у нього буде чистий трек, або останній (у випадку широкої траси), бо він всю дорогу буде когось бачити попереду і доганяти, що психологічно значно легше. Інтервал старту потрібно робити таким, щоб не було видно попереднього учасника, тобто 30-60 сек. -------------------- вовка ноги годують
|
||
| westsider |
Дата 07 Листопада 2009, 22:23
|
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1562 |
_elvis_
Спробую подивитись пізніше, але не думаю, що вийде щось путнє. Спробую записати трек з ЖПС, тоді викладу. spirit-o Мабуть справді заплутався. Мав на увазі так, як робили на Вульках ХСО, учасники їдуть визначений час, а не певну кількість кіл. 5 секунд - щоб всім було зручно стартувати і водночас була боротьба на трасі. В біатлоні (єдине, що згадаю) при роздільному старті хіба інтервал більше 30 секунд? Мені здалось, що так буде цікаво, не наполягаю -------------------- Кожна подорож починається з маленького кроку.
|
| spirit-o |
Дата 07 Листопада 2009, 22:46
|
Я не знаю як ви планували трасу, але я накидав щось таке на 3 км
![]() Старт - це трикутник, там місця навалом. Зліва від старту - лиса гора, справа - по хребту іде асфальтова дорога до музею, знизу вул. Лисенка, а синя плямка зверху - це озерце, де стояв намет на гонці "Отрив". Це повідомлення відредагував spirit-o - 08 Листопада 2009, 16:07 -------------------- вовка ноги годують
|
| _elvis_ |
Дата 08 Листопада 2009, 0:01
|
кльово) але в районі того озерця - там, де проїзд по хребту. там різкий спуск по дерев'яних сходах. може попробувати перед тим хребтом повернути біля бєсєдки направо по стежці? правда не пам шо там далі)
і може не робити підйому направо на асфальтовану доріжку, а зразу вниз прямо по грунтовці? -------------------- _ Ровером по Львову _
roverompolvovu.org.ua |
| westsider |
Дата 08 Листопада 2009, 0:59
|
||
Спіріт, дуже схоже Мабуть, краще показати)).
Не всі досвідчені львівські гінці так думають Завтра планую там кататись десь з 7.30 до 8.30. Якщо не буде дощу. -------------------- Кожна подорож починається з маленького кроку.
|
||
| Velomax |
Дата 08 Листопада 2009, 14:43
|
![]() неутомимый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 5865 |
У клуба должна быть хотябы одна своя "фирменная" гонка.
Количество проводимых гонок по городу при этом значения не имеет. Проголосовал за второй вариант. -------------------- ул. Квитки-Основьяненко-35, с 11 до 19, кроме воскресенья; 8067-9407206; 8032-233-2346
|
| Leonid |
Дата 08 Листопада 2009, 16:04
|
![]() ветеран броуновского движения ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 2392 |
Тоже за второй вариант
Аргументы: и погода и времени немного осталось. А в следующем сезоне этой гонкой можно открыть сезон, зато и подготовиться. А сейчас можно провести предварительно-пробную версию. Снять GPS трек, выложить карту и т.д. Це повідомлення відредагував Leonid - 08 Листопада 2009, 16:05 -------------------- Пусть все существа будут счастливы!
|
| Griga |
Дата 08 Листопада 2009, 16:04
|
![]() Активный лентяй ![]() ![]() ![]() Звідки: Стокгольм, Швеция Повідомлень: 545 |
По-моему, стоит отложить до следующего года. В этом погода уже нестабильна, да и многие сезон уже закрыли. Я бы эту гонку проводил весной, в апреле-мае, тогда 4 коротких на сегодняшний день 3-км круга будут казаться раза в 1,5-2 длиннее
-------------------- Лучше делать и раскаиваться, чем не делать и все равно раскаиваться
Джованни Бокаччо |
| spirit-o |
Дата 08 Листопада 2009, 16:10
|
Трохи підправив трасу (див. мій попередній пост), їдучи слідами велосипеда.
А тутка трек http://www.gpsies.com/map.do?fileId=vjhomzazqhzjtfxw Правда, профіль слабо відповідає дійсності Мій КПК лежав у рюкзаку в кульку в чехлі Це повідомлення відредагував spirit-o - 08 Листопада 2009, 16:43 -------------------- вовка ноги годують
|
| _elvis_ |
Дата 08 Листопада 2009, 19:06
|
гм) якраз так як я думав)
-------------------- _ Ровером по Львову _
roverompolvovu.org.ua |
| E-one |
Дата 09 Листопада 2009, 11:18
|
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 1548 |
Ідея непогана. Можна проводити, на наступний сезон, бо: треба розмітку (замахаєшся кожному окремо показувати); ще має бути "Найт Меднес" десь в той же час. Проголосував за #2
-------------------- Поки життя вам не подобається, воно проходить.
|
| rosen |
Дата 09 Листопада 2009, 12:15
|
||
![]() Race'n'Bike ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1683 |
За рисование по деревьям в региональном ландшаыном парке по голове врядли кого то погладят... -------------------- http://www.racenbike.com.ua/
|
||
| JeD |
Дата 09 Листопада 2009, 17:17
|
![]() Big Wheeled ![]() ![]() ![]() Звідки: Royal City of Lviv Повідомлень: 771 |
я взагалі вважаю шо оте подання траси за місяць до гонки зло. Тре робити як в пітері або києві, коли ніхто не знає наперед траси, а трасу мітити перед гонкою лентами і стрілками на листках А4. Перегляд перед гонкою або за кілька днів до гонки імхо оптимально.
|
Сторінки:
(8) [1] 2 3 ... Остання » |
![]() ![]() ![]() |