![]() |
|
Правила
Допомога
Пошук
Учасники
Календар
|
| Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
|
![]() ![]() ![]() |
| Leon |
Дата 16 Листопада 2009, 15:40
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 552 |
Хтось знайомий з вилкою MANITOU Minute Elite???
Хід 140мм і вага 1660грам - цікаве співвідношення...Цікаво як довго і надійно воно служить Якшо комусь цікаво:сцилочко і ціна коливаєтся 340-500у.о. за нову Сцилочко Річ у тому що знайти вилку рівня Пайк і вище вагою 2100 неважко...Наприклад найлегший Пайк - 454, важить 2054...Lyrik - 2130, Manitou Drake - 1996...Хороші Сантури,РСТ і Домінатори нижче 2,5 не опускаются... Для мене хороші, це хід 130-170, допустимий 203ротор, ну і вага... Загалом 400грам - це не так аж багато, але збираючи собі бюджетний велосипед, хочется щоб він відповідав більшості вимог...І якщо за такими критеріями придератися до усього, то буде результат Прикріплене зобрження (Клікнути для збільшення) ![]() -------------------- Ну і чого воно скрипить...
|
| Nikalaich |
Дата 16 Листопада 2009, 15:59
|
![]() молодой растущий организм ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 410 |
Новий Флоат підходить до твоїх вимог:
140 ходу,вага 1.63...Але ціна http://www.foxracingshox.com/bike/10/forks/32_FLOAT/140_RL Це повідомлення відредагував Nikalaich - 16 Листопада 2009, 15:59 -------------------- Life is short. Ride more
|
| deniq |
Дата 16 Листопада 2009, 16:00
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 134 |
Езжу на R7 elite. Разница в толщине ног и ходе, если правильно понимаю.
Субъективно, нормальная вилка. Однозначно стоит своих денег. Их минусов, она не очень-то и плюшевая и торсионка хромает. Зато хороший КК-ный платформенный демфер (не знаю, такой ли в Minute). Ну и вес. |
| _panika_ |
Дата 16 Листопада 2009, 20:00
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: м.Івано-Франківськ Повідомлень: 131 |
в мене фокс флоат 140мм рлц 1,7кг
ще є магура менйа, приблизно така сама за вагою - 2 горили, відповідно торсіонка на висоті ( в мене ше магура вотан на другому ровері - то бомба) в цю ціну можна б/у дістати Це повідомлення відредагував _panika_ - 16 Листопада 2009, 20:02 |
| ЧД_ |
Дата 17 Листопада 2009, 10:03
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (БОМЖ) Повідомлень: 2731 |
Вчера видел на веле, надеюсь в выходные на нем прокатится затестить. Пока ощущение вилка как вилка.
-------------------- Будь проклят тот день когда я купил KELLYS (c) ЧД
|
| Leon |
Дата 19 Листопада 2009, 4:45
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 552 |
Якшо вже говорити про це, то мене відчуття мало хвилюють...Головне - надійність...Всеодно будь-яке вилко я закручую на найжорсткіше,бо просідають...
-------------------- Ну і чого воно скрипить...
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |