МАГАЗИН | СТАТТІ | ПРАЙСИ | АДРЕСИ | ЗВ’ЯЗОК

Сторінки: (6) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> КК трассы, заметки ревизоров
pasport22
  Дата 17 Жовтня 2009, 14:47
Quote Post

Бармалей

Постоянно действующая сводка новостей по состоянию дорог на трассах кросс кантри на Украине. Особенно полезна после ураганов и перемены погоды.

Вульки XCO - после первого торчка на спуске, где начинаются выкрутасы - поперек дерево, после звёздного дерева (элемент трассы за вторым ручейком) повалено дерево, а также после второго звёздного дерева, повалено три дерева. третий ручеёк стал глубже, но всё ещё проезжаемый. на самой трассе снега нет, но кое-где на мокрых листьях носит. соваться сейчас туда новичкам не советую.

Погулянка - на сингл трэке, не доезжая до КП, повалено сухое дерево. на вертолетике торчит рогатая ветка ( лучше пройти). далее в районе коварного пня, повалено несколько деревьев. Много скользких веток, на которые лучше не наезжать.

Це повідомлення відредагував pasport22 - 28 Липня 2010, 19:00

--------------------
страйкбол - ааааааааааааа....тссссшшшш
Nazarik
Дата 17 Жовтня 2009, 16:07
Quote Post

Постійний учасник

QUOTE (myron @ нині, у 15:19)
Планується ще одні  аматорські КК- велоперегони . формат- (командна-2 чол)
" КУБОК ВЕЛОМАГАЗИНІВ ТА ВЕЛОМАЙСТЕРЕНЬ"
Орієнтовна дата 1листопада.
Район- Голоско ( старт  в кінці вул. Замарстинівської ,біля  Козацький шинок.)
  Положення буде готове до 18. Траса ( 6 км ) вже розмічена.
Пропоную обговорення.

Я так і подумав tongue.gif

Ну то створюємо нову тему і реєструємось!!!

Я був сьогодні на Вульках ХСО, помоєму,там більше лежачих дерев,ніж три,але болота дуже багато tongue.gif А на потічку, де більше стало води - хтось собі замутив дамбу ...
spirit-o
Дата 17 Жовтня 2009, 17:35
Quote Post

постійний флудер

А я сьогодні, поки над моїм лісапедом колдував майстер у Команчеро, пробігся по трасі Вульки класік, точніше до Кп на полі і далі до рову.
В цілому траса у досить непоганому стані. На хребті, таке враженя, що вона краща ніж була весною, лише кілька калюж збільшились в розмірах (привіт E-one wink.gif ). Очевидно за останні тижні, коли ішли дощі, машинам там не їздили і ровів не наробили. Упало кілька дрібних дерев на ділянці від розвилки з ХСО і до початку підйому.
Назад я вирішив розвідати новий маршрут і пробіг траверсом попри село.
Мені дуже сподобалось те що я там побачив. Є і стрімкий спуск із поворотами і сінг-трек попри обрив, і затяжний пологий апхіл, і швидкісна ділянка асфальту, і відрізок, де можна оцінити перваги двохпідвіса (знов привіт E-one wink.gif ).
А тепер ложка дьогтю: є ділянка метрів у 50, де потрібно серйозно попрацювати пилою, там лежить кілька ДУЖЕ серйозних дерев.
Спробую на наступний рік щось там зробити.

--------------------
вовка ноги годують
PMEmail Poster
Nazarik
Дата 17 Жовтня 2009, 19:38
Quote Post

Постійний учасник

QUOTE (spirit-o @ нині, у 17:35)

Спробую на наступний рік щось там зробити.

Якщо це ніхто незробить ЦЕ ще цього року,і буде потрібна допомога - кажи мені,із задоволенням допоможу

Це повідомлення відредагував Nazariy - 17 Жовтня 2009, 19:42
JeD
Дата 18 Жовтня 2009, 19:24
Quote Post

Big Wheeled

Їздили сьогодні з Хвві, пробували знайти ту трасу, раз 10 обїхали той шинок, ше видерлися на горб, знайшли там 5 білих міток на вершині і місце під шашлик. Коротше нічого не знайшли((
spirit-o
Дата 18 Жовтня 2009, 20:25
Quote Post

постійний флудер

QUOTE (JeD @ нині, у 20:24)
Їздили сьогодні з Хвві, пробували знайти ту трасу, раз 10 обїхали той шинок, ше видерлися на горб, знайшли там 5 білих міток на вершині і місце під шашлик.  Коротше нічого не знайшли((

Розмітка якраз і починається з вершини горба.
Але ви нічого не втратили.
Я сьогодні "проїхався" по цій трасі. Пишу в лапках, бо постійне перетягування велосипеда через дерева кожні 100 м слабо нагадує їзду. Крім того уся траса зі сторони Збиранки покрита снігом
user posted image
user posted image

Що довести трасу до ладу потрібна бригада лісорубів і роботи їм буде не на один день sad.gif
user posted image
user posted image

Звертаюсь до модератора: може варто останні повідомленя перемістити у тему про КК траси ?

Це повідомлення відредагував spirit-o - 18 Жовтня 2009, 20:41

--------------------
вовка ноги годують
PMEmail Poster
JeD
Дата 18 Жовтня 2009, 20:43
Quote Post

Big Wheeled

2 спіріт
Бачу на фотках нову вилку, систему і переклюк (і мабуть ше шось є?), вітаю з обновками. А траса так розумію частково йде вздовж шосе? але міток там не було, принаймні стежкою від шинка. І снігу ми знайшли набагато менше))
spirit-o
Дата 18 Жовтня 2009, 20:55
Quote Post

постійний флудер

Так ви їхали південим схилом горба (якщо вздовж шосе на Брюховичі), а я був за горбом, з північної сторони.

Бачу на фотках нову вилку, систему і переклюк

Рідного на Authorі залишилась рама, руль, сідло і задні гальма та покришки smile.gif

--------------------
вовка ноги годують
PMEmail Poster
nnn
Дата 18 Жовтня 2009, 22:28
Quote Post

бабайко n

я можу взичити 2ручну пилу якщо хтось має бажання попиляти
myron
Дата 19 Жовтня 2009, 23:41
Quote Post

ветеран

QUOTE (spirit-o @ вчора, у 20:25)
Розмітка якраз і починається з вершини горба.
Але ви нічого не втратили.
Я сьогодні "проїхався" по цій трасі. Пишу в лапках, бо постійне перетягування велосипеда через дерева кожні 100 м слабо нагадує їзду. Крім того уся траса зі сторони Збиранки покрита снігом

Що довести трасу до ладу потрібна бригада лісорубів і роботи їм буде не на один день  sad.gif

Звертаюсь до модератора: може варто останні повідомленя перемістити у тему про КК траси ?

Я один в неділю після обіду за 2 години без інструментів (сокири,пили)привів у порядок половину траси.
Не опускаєм руки.
За тиждень траса буде відновлена, правда прийдеться її трохи скоротити..
А сніг і сам зійде.

Це повідомлення відредагував myron - 19 Жовтня 2009, 23:47
PMEmail PosterUsers Website
Velomax
Дата 20 Жовтня 2009, 15:01
Quote Post

неутомимый командор

QUOTE (myron @ нині, у 15:19)
Планується ще одні  аматорські КК- велоперегони . формат- (командна-2 чол)
" КУБОК ВЕЛОМАГАЗИНІВ ТА ВЕЛОМАЙСТЕРЕНЬ"
Орієнтовна дата 1листопада.
Район- Голоско ( старт  в кінці вул. Замарстинівської ,біля  Козацький шинок.)
  Положення буде готове до 18. Траса ( 6 км ) вже розмічена.
Пропоную обговорення.

Прошу п. Мирона розкрити зміст назви.
Чи то їдуть продавці та механіки, чи то власники мають змагатися - хто запропонує більший приз?

--------------------
ул. Квитки-Основьяненко-35, с 11 до 19, кроме воскресенья; 8067-9407206; 8032-233-2346
greenandy
Дата 20 Жовтня 2009, 21:09
Quote Post

зелений бандит

QUOTE (spirit-o @ 18 Жовтня 2009, 20:25)

Що довести трасу до ладу потрібна бригада лісорубів і роботи їм буде не на один день sad.gif

один лісоруб є( майбутній пра) cool.gif

--------------------
鉛重い容易に生存
westsider
Дата 30 Жовтня 2009, 11:52
Quote Post

город большой - чудаков много

Траса Погулянка`08 повністю проїзжабельна, болота немає. Зате Погулянка`09 перекрита в кількох місцях деревами та навіть стрічкою, підозрюю, що це робота організаторів велокросуsmile.gif

--------------------
Кожна подорож починається з маленького кроку.
pasport22
Дата 10 Листопада 2009, 23:04
Quote Post

Бармалей

районы Проб плотно застелены мокрой листвой, кое-где нужно обходить поваленые деревья. Завалы в основном от старта "Брюховичи" п. Мирона (небольшой спуск вдоль трассы), до колючки. Вымазаться в самОм лесу сложно, скорее пока до него доедешь, особенно возле села. Поэтому наверное лучше заезжать с Замарстыновской.

--------------------
страйкбол - ааааааааааааа....тссссшшшш
spirit-o
Дата 12 Листопада 2009, 9:29
Quote Post

постійний флудер

Питання до експерта по трасі Проба (pasport22):
а) чи багато дерев ?
в) чи можна обійтись сокирою і ножовкою чи потрібна бензопила ?

--------------------
вовка ноги годують
PMEmail Poster
1 Користувачів читають цю тему (1 Гостей і 0 Анонімних Користувачів)
0 Учасників:

Topic Options Сторінки: (6) [1] 2 3 ... Остання » Reply to this topicStart new topicStart Poll