![]() |
|
Правила
Допомога
Пошук
Учасники
Календар
|
| Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
| Сторінки: (6) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
| pasport22 |
|
![]() Бармалей ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Лимпопо Повідомлень: 2747 |
Постоянно действующая сводка новостей по состоянию дорог на трассах кросс кантри на Украине. Особенно полезна после ураганов и перемены погоды.
Вульки XCO - после первого торчка на спуске, где начинаются выкрутасы - поперек дерево, после звёздного дерева (элемент трассы за вторым ручейком) повалено дерево, а также после второго звёздного дерева, повалено три дерева. третий ручеёк стал глубже, но всё ещё проезжаемый. на самой трассе снега нет, но кое-где на мокрых листьях носит. соваться сейчас туда новичкам не советую. Погулянка - на сингл трэке, не доезжая до КП, повалено сухое дерево. на вертолетике торчит рогатая ветка ( лучше пройти). далее в районе коварного пня, повалено несколько деревьев. Много скользких веток, на которые лучше не наезжать. Це повідомлення відредагував pasport22 - 28 Липня 2010, 19:00 -------------------- страйкбол - ааааааааааааа....тссссшшшш
|
| Nazarik |
Дата 17 Жовтня 2009, 16:07
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 258 |
Я так і подумав Ну то створюємо нову тему і реєструємось!!! Я був сьогодні на Вульках ХСО, помоєму,там більше лежачих дерев,ніж три,але болота дуже багато |
||
| spirit-o |
Дата 17 Жовтня 2009, 17:35
|
![]() постійний флудер ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 484 |
А я сьогодні, поки над моїм лісапедом колдував майстер у Команчеро, пробігся по трасі Вульки класік, точніше до Кп на полі і далі до рову.
В цілому траса у досить непоганому стані. На хребті, таке враженя, що вона краща ніж була весною, лише кілька калюж збільшились в розмірах (привіт E-one Назад я вирішив розвідати новий маршрут і пробіг траверсом попри село. Мені дуже сподобалось те що я там побачив. Є і стрімкий спуск із поворотами і сінг-трек попри обрив, і затяжний пологий апхіл, і швидкісна ділянка асфальту, і відрізок, де можна оцінити перваги двохпідвіса (знов привіт E-one А тепер ложка дьогтю: є ділянка метрів у 50, де потрібно серйозно попрацювати пилою, там лежить кілька ДУЖЕ серйозних дерев. Спробую на наступний рік щось там зробити. -------------------- вовка ноги годують
|
| Nazarik |
Дата 17 Жовтня 2009, 19:38
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 258 |
Якщо це ніхто незробить ЦЕ ще цього року,і буде потрібна допомога - кажи мені,із задоволенням допоможу Це повідомлення відредагував Nazariy - 17 Жовтня 2009, 19:42 |
||
| JeD |
Дата 18 Жовтня 2009, 19:24
|
![]() Big Wheeled ![]() ![]() ![]() Звідки: Royal City of Lviv Повідомлень: 771 |
Їздили сьогодні з Хвві, пробували знайти ту трасу, раз 10 обїхали той шинок, ше видерлися на горб, знайшли там 5 білих міток на вершині і місце під шашлик. Коротше нічого не знайшли((
|
| spirit-o |
Дата 18 Жовтня 2009, 20:25
|
||
Розмітка якраз і починається з вершини горба. Але ви нічого не втратили. Я сьогодні "проїхався" по цій трасі. Пишу в лапках, бо постійне перетягування велосипеда через дерева кожні 100 м слабо нагадує їзду. Крім того уся траса зі сторони Збиранки покрита снігом Що довести трасу до ладу потрібна бригада лісорубів і роботи їм буде не на один день Звертаюсь до модератора: може варто останні повідомленя перемістити у тему про КК траси ? Це повідомлення відредагував spirit-o - 18 Жовтня 2009, 20:41 -------------------- вовка ноги годують
|
||
| JeD |
Дата 18 Жовтня 2009, 20:43
|
![]() Big Wheeled ![]() ![]() ![]() Звідки: Royal City of Lviv Повідомлень: 771 |
2 спіріт
Бачу на фотках нову вилку, систему і переклюк (і мабуть ше шось є?), вітаю з обновками. А траса так розумію частково йде вздовж шосе? але міток там не було, принаймні стежкою від шинка. І снігу ми знайшли набагато менше)) |
| spirit-o |
Дата 18 Жовтня 2009, 20:55
|
||
Так ви їхали південим схилом горба (якщо вздовж шосе на Брюховичі), а я був за горбом, з північної сторони.
Рідного на Authorі залишилась рама, руль, сідло і задні гальма та покришки -------------------- вовка ноги годують
|
||
| nnn |
Дата 18 Жовтня 2009, 22:28
|
![]() бабайко n ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 436 |
я можу взичити 2ручну пилу якщо хтось має бажання попиляти
|
| myron |
Дата 19 Жовтня 2009, 23:41
|
||
![]() ветеран ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Мазепи Повідомлень: 319 |
Я один в неділю після обіду за 2 години без інструментів (сокири,пили)привів у порядок половину траси. Не опускаєм руки. За тиждень траса буде відновлена, правда прийдеться її трохи скоротити.. А сніг і сам зійде. Це повідомлення відредагував myron - 19 Жовтня 2009, 23:47 |
||
| Velomax |
Дата 20 Жовтня 2009, 15:01
|
||
![]() неутомимый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 5859 |
Прошу п. Мирона розкрити зміст назви. Чи то їдуть продавці та механіки, чи то власники мають змагатися - хто запропонує більший приз? -------------------- ул. Квитки-Основьяненко-35, с 11 до 19, кроме воскресенья; 8067-9407206; 8032-233-2346
|
||
| greenandy |
Дата 20 Жовтня 2009, 21:09
|
||
![]() зелений бандит ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 363 |
один лісоруб є( майбутній пра) -------------------- 鉛重い容易に生存
|
||
| westsider |
Дата 30 Жовтня 2009, 11:52
|
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1562 |
Траса Погулянка`08 повністю проїзжабельна, болота немає. Зате Погулянка`09 перекрита в кількох місцях деревами та навіть стрічкою, підозрюю, що це робота організаторів велокросу
-------------------- Кожна подорож починається з маленького кроку.
|
| pasport22 |
Дата 10 Листопада 2009, 23:04
|
![]() Бармалей ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Лимпопо Повідомлень: 2747 |
районы Проб плотно застелены мокрой листвой, кое-где нужно обходить поваленые деревья. Завалы в основном от старта "Брюховичи" п. Мирона (небольшой спуск вдоль трассы), до колючки. Вымазаться в самОм лесу сложно, скорее пока до него доедешь, особенно возле села. Поэтому наверное лучше заезжать с Замарстыновской.
-------------------- страйкбол - ааааааааааааа....тссссшшшш
|
| spirit-o |
Дата 12 Листопада 2009, 9:29
|
Питання до експерта по трасі Проба (pasport22):
а) чи багато дерев ? в) чи можна обійтись сокирою і ножовкою чи потрібна бензопила ? -------------------- вовка ноги годують
|
Сторінки:
(6) [1] 2 3 ... Остання » |
![]() ![]() ![]() |