![]() |
|
Правила
Допомога
Пошук
Учасники
Календар
|
| Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
|
| Сторінки: (5) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
| pasport22 |
Дата 16 Травня 2009, 22:18
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Бармалей ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Лимпопо Повідомлень: 2643 |
пс-если есть опечатки фамилий и ников - пишите в приват, исправлю. пс2-грамоты 1,2,3 в мужской категории и 2-в женской переделаем и доделаем №6. Це повідомлення відредагував pasport22 - 19 Травня 2009, 23:20 -------------------- скалы мне наваляли
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| pasport22 |
Дата 16 Травня 2009, 22:18
|
![]() Бармалей ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Лимпопо Повідомлень: 2643 |
Пару букафф…
Немного истории – идея провести гонку пришла ЧД. Также Равиль показал место, где по его предположениям можно это сделать. Вот так, доедая очередное куриное крылышко, мы об этом задумались вплотную. Когда мы увидели огнеупорные рвы в лесу, вырытые тракторами, нам показалось это забавным и чем-то новым. Тогда мы и предположить не могли, что основная изюминка трассы будет песок, тк сначала его там совсем не было. Закольцевали круг не сразу, пришлось несколько раз съездить. То круг маленький получался (2,6 км) , то не хотелось пускать трассу через футбольную площадку и колыбу, вообще заморочек хватало. Когда сделали ставку на вырытые рвы, мы понятия не имели, с чем связались! Здоровенные корни торчали и грозили посрывать спицы, дерн якобы был вырыт, но в то же время он лежал как коврик во многих местах. Его приходилось обрубывать с корнями и переворачивать на другую сторону, чтобы оголить синглтрек. Сначала это всё казалось забавным – пила, топор, лопата…но потом, через две недели стало надоедать. Благо, находились новые силы у помощникофф, которые заодно приезжали оглядеть трассу. Также было срублено пару деревьев, несколько пней, зарыта всем известная яма, и перетаскано с дороги куча тяжеленных брёвен. За это время я забыл, что такое велосипед. Потихоньку мы справились с задуманным, но постоянно появлялись новые сюрпризы, преподносимые местными и природой. Жизнь на форуме – на форуме тема имела шалений успех, особенно по кол-ву стр. Долгожданный день – утро началось спокойно, без сюрпризов, без опозданий, без проколов и тд. Накрутив ленты в лесу, выехали на старт и увидели, что народ не шутит. Регистрация – руки тряслись, голова не соображала… Гонка – сначала поехали девушки…приятно было наблюдать на старте шесть прекрасных гонщиц. В коллективе была и вера и надежда, но к сожалению не было любви)) думаю после такого дождя можно все-таки было и с любовью прокатиться. Девчонки, Вы молодцы! Неплохая интрига на первом круге между Надей и Верой, отличная скорость у Марты и Полины, приятно удивила результатами Катя и с ветерком проехалась Лариса, которая к сожалению финишировала пешком из-за прокола. Поздравляю Всю шестёрку ! А вот как ехали мужчины, я даже боюсь начинать говорить…и так в депресняке уже который день…Я понимаю, что был дождь и песок малость прибило, но это не значит что надо маслать круги по 9 мин. с копейками! Я был в шоке от моторного Бура, от больного розена и тактичного спирита! Приятно удивил Алекс, который и не планировал принимать участие, но в последнюю минуту решил ехать и приехал седьмым. Нет слов о Никалаиче…просто молодец! Неплохая борьба вєстсайдера с Толиком за девятое место. Отлично ехал Величко Ярослав ( Хуст) – на фотке не могу разглядеть ни фляги ни гидропака, проехать пять кругов без воды, наверное сложно! Жаль что сошли из-за поломок Энди и И-ван, и как-то у Артёма с моим шлемом не сложилось. У некоторых гонщиков могут возникнуть непонятки с результатом первого круга, сори. Отдельно хочу поздравить тех кто принимал участие в гонке впервые! Награждение – как и всё остальное, для меня это было совсем новое с точностью наоборот! Поэтому очень нервничал, особенно когда запорол несколько грамот. Обещаю их переделать и вручить лично с автографами организаторов! Афтер пати – долго решали че делать и куда ехать…после поездки в Вам на старте мне позвонила Маша ( моя девушка), чтобы передать всем поздравления и поздравить меня лично. Эпилог – получено не мало опыта, который надеюсь, мы используем и в дальнейшем! Жаль что в этом лесу очень много невоспитанных отдыхающих. Если там и делать гонку то либо огибая колыбу и футбольное поле, либо делать её ночью или в будни. Рад что есть люди, которые заинтересованы в подобных мероприятиях, без Вас бы ничего не было! Спасибо Всем! Отдельное спасибо напарнику! Це повідомлення відредагував pasport22 - 19 Травня 2009, 23:44 -------------------- скалы мне наваляли
|
| E-one |
Дата 17 Травня 2009, 13:42
|
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 1439 |
Поки учасники змагань п"ють пивко, їдять кури, напишу свої відгуки.
Траса була дуже класною, дощ зробив свою справу і багатьом ненависний пісок притівкся і вкатався. З"явилось додаткове маркування стрічками - організатори постарались, за що їм великий +. Вітаю переможців і призерів: Хуліганку (1), Поліну (2) і Катю-Лафаєт (3); Бура (1), Спіріта (2) і Росена. А також всіх, хто їздив. Нажаль, мій ланцюг, не дав мені проїхати навіть двох кіл - скотина порвалась на середині 2-го кола. Але сам винен - нєфіг було їхати на вкороченому ланцюгу. Дякую всім за гонку. Побачимось на Вульках 23-го чила -------------------- Поки життя вам не подобається, воно проходить.
|
| Hulihanka |
Дата 17 Травня 2009, 14:02
|
![]() Night Madness ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 47 |
ага, тут типу тема для подяк організаторам.
Дякую, приємно, що в нас все більше і більше відбувається таких імпрез. приємна, дружня атмосфера ну шо, розкаталися/розбудились? |
| alex4alex |
Дата 17 Травня 2009, 15:27
|
||
![]() SCOTT"ина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3349 |
Так, всім дякую, гонка чудова. Я одного разу впав і двічі влетів у калюжу, яка дуже підступно розмістилась одразу після закритого повороту. А ще, коли я їхав вже 5-те коло, якийсь розумник запаркувався прямо на повороті в ліс. Ну що за народ... Через те, що я впав і відпустив уперед основну частину учасників, їхав у своєму доволі матрасному темпі, бо ні спереду, ані ззаду не бачив орієнтирів - інших учасників. Лише наприкінці 4-го кола почав на поворотах бачити спереду Norco (я думав, що це однйоменний форумчанин, але виявилось, що просто однойменний велосипед), але на фінінші не вистачило спринту його обійти. Загалом мені дуже сподобалось. Дякую Скоттині за те, що не підвів, все працювало як годинник, і перемикачі, і гальма. ![]() Проте НЕ сподобалось те, що одразу не було оголошено результати. Це не так важко зробити. Я розумію, що я не претендую на призові місця, але все таки для чогось та гонка була проведена і ранжування мало би бути.
Насправді я все життя їздив на вкороченому і нічого. Тобі певно його закліпали кривувато, але і за це не ручаюсь. Тут справа точно не в його довжині. Це повідомлення відредагував alex4alex - 18 Травня 2009, 13:23 -------------------- Вот так и ведется на нашем веку:
на каждый прилив – по отливу, на каждого умного – по дураку, все поровну, все справедливо. |
||
| _BuR_ |
Дата 17 Травня 2009, 17:32
|
![]() Дримбаль, ще той)) ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1846 |
-а я подякую суперникам)
вони надихають -орги і так все знають(таланти єсть таваріщі, треба їх відкривати); -Тараса з дебютом та 4 місцем щодо гонки: не скажу що легко, перше коло на скільки памятаю в районі 9хв.17с. з метою відриву(відірватись від поля зору переслідувачів,їм так мало б бути спокійніше), десь так і було, наступне 2 трохи збавив аби не вмерти на 3 , та чую шум, шелестіння позаді, наздоганяти краще(в плані моральному), хоча є перевага в кільканадцять секунд, але це ніщо, підступні повороти, дерева(непохитні, одне все таки зацепив плечем) все може бути, по переду ще три кола, а це більша половина. -Мені важко, і їм теж має бути, весь час на думці. -Призвичаївшись до темпу, можна було його тримати і добавляти, не давати себе дістати. 4, ще одне, множення кількості кругів на 4 км, точно, крайнє коло, фініш, нагородження, фото, і нарешті кури(про які від початку сезону тільки й розмов(хоча й не зовсім по ЧДівськи). -як виявляється позаду точилася боротьба цікаво послухати: |
| _BuR_ |
Дата 17 Травня 2009, 17:34
|
||
![]() Дримбаль, ще той)) ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1846 |
ось тобі і маєш "Та, ше до Львова могли крутити, тільки в мене ланцюг порвався, і після двох пив, ми його трохи фігово зремонтували." |
||
| Leonid |
Дата 17 Травня 2009, 17:44
|
![]() ветеран броуновского движения ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 2323 |
Несколько фото
![]() http://radikal.ru/F/s58.radikal.ru/i160/09...1e9293.jpg.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Це повідомлення відредагував Leonid - 18 Травня 2009, 21:21 -------------------- Слова нужны, чтоб поймать мысль. Когда мысль поймана, про слова забывают.
Как бы мне найти человека, забывшего про слова... и поговорить с ним! |
| Leonid |
Дата 17 Травня 2009, 17:47
|
![]() ветеран броуновского движения ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 2323 |
-------------------- Слова нужны, чтоб поймать мысль. Когда мысль поймана, про слова забывают.
Как бы мне найти человека, забывшего про слова... и поговорить с ним! |
| westsider |
Дата 17 Травня 2009, 18:08
|
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1501 |
Дякую Паспорту та ЧД за організацію, все було чудово
Дякую суперникам, особливо тим, хто не розраховував на призові місця, але все одно поїхав. З вами цікавіше Дякую групі підтримці Ще раз дякую всім, хто пропускав на трасі Драйв відчув!:) Якщо правильно порахував, зайняв 10-те місце. Не надто високо, але згадуючи тих, кому поступився, вважаю результат хорошим. Стартував погано, мабуть їхав останнім, поки не встібнувся в контакти. Далі чекав другої половини траси, бо ближче обійти суперників важко та небезпечно. Калюжі не оминав)). Найкраще мені вдавались швидкісні ділянки за сінглтреком між деревами, там усіх і наздоганяв. На футбольному полі на четвертому колі обігнав Нікалаїча та Ecosee, далі пробував не стільки дістати передніх, скільки відірватись від задніх. Здавалось,що вийшло)) Перед тим самим сінглтреком між деревами замаячила чиясь жовта футболка і тільки після повороту розглядів, що це Толік (здалось, що їде на розслабоні). Спробував дістати, вийшло, на підйомі навіть випередив, але тут повз нас двох промчався на 8-ме місце Нікалаїч. З останніх сил боровся з Толіком, на фініші зайняв внутрішній радіус, але там і впав)). -------------------- Кожна подорож починається з маленького кроку.
|
| _BuR_ |
Дата 17 Травня 2009, 18:10
|
кльово
фотки емоційні ) |
| spirit-o |
Дата 17 Травня 2009, 18:55
|
![]() постійний флудер ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 461 |
Нарешті добрався до компа і скинув фотки:
http://picasaweb.google.com/SpiritRoman/LightVer2009# Велика подяка організаторам за вкладену працю у підготовку траси та спасибі дощу, що зробив її простішою. Також подяка суперникам, що змусили мене напрягатись, досі ноги трусяться -------------------- вовка ноги годують
|
| E-one |
Дата 17 Травня 2009, 19:08
|
||
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 1439 |
Дуже сподобалась ось ця. Я б їй дав підпис: "гонко понравилось, хочу есче" Це повідомлення відредагував E-one - 17 Травня 2009, 19:12 -------------------- Поки життя вам не подобається, воно проходить.
|
||
| NiFle |
Дата 17 Травня 2009, 19:12
|
![]() Лапочка ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 694 |
деякі фотки з моєї мильчки
а шо сказать... шось я замахалась -------------------- "Нам пофигу кризис, на нефть наплевать! Мы велики купим и будем КАТАТЬ!!!"
|
| alex4alex |
Дата 17 Травня 2009, 19:32
|
||
![]() SCOTT"ина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3349 |
Кстаті... Хочу себе все фото. Обмен остоится?
Жжошь , а мну такої не пам"ятає. Це повідомлення відредагував alex4alex - 17 Травня 2009, 19:33 -------------------- Вот так и ведется на нашем веку:
на каждый прилив – по отливу, на каждого умного – по дураку, все поровну, все справедливо. |
||
Сторінки:
(5) [1] 2 3 ... Остання » |
![]() ![]() ![]() |