![]() |
|
Правила
Допомога
Пошук
Учасники
Календар
|
| Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
|
| Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() |
| Maxim |
Дата 03 Січня 2008, 16:31
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 228 |
|
| jurabike |
Дата 03 Січня 2008, 17:24
|
![]() мегачеловек ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Івано-Франківськ Повідомлень: 1188 |
найшов нормальний глагол чи будеш ставити перехідник?
-------------------- Life in Adrenaline Style...
|
| Maxim |
Дата 03 Січня 2008, 17:41
|
||
та ні,не перехідник,нормальний глпгол поставлю |
||
| NiFle |
Дата 03 Січня 2008, 19:34
|
![]() Лапочка ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 696 |
Ну розпииши шо там наразі стоїть
-------------------- "Нам пофигу кризис, на нефть наплевать! Мы велики купим и будем КАТАТЬ!!!"
|
| Maxim |
Дата 03 Січня 2008, 21:48
|
||
наразі рама самі бачте яка,вилка сантур ікс це ер,руль,винос-труватів,моноблоки,перекидка задня,касета,цеп-ел ікс,задня втулка ікс те,шприхи дете,обід алекс римз,покришка холі ролер,спереді втулка скот,шприхи дете,обід таурус,гальмо поки одне,-тектро,система ніяка...здається алівіо,ще оранжовий відбивач...чашки сеіко,бочка шимано якась...але дещо зміниться згодом...по мірі грошових надходжень |
||
| Viper |
Дата 03 Січня 2008, 21:54
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 560 |
я так і знав шо че буде під вилку 150.... ну що, вітаю... чекаємо тесту і повного ровера
-------------------- p.s. качаю будь що з нету під замовлення
|
| Maxim |
Дата 03 Січня 2008, 22:19
|
||
вилка 130 |
||
| NiFle |
Дата 04 Січня 2008, 10:04
|
Вапа має на увазі, що при цій вилці каретка в мінусі, а як поставити 150 вилку, то буде як книжка пише
-------------------- "Нам пофигу кризис, на нефть наплевать! Мы велики купим и будем КАТАТЬ!!!"
|
| Maxim |
Дата 04 Січня 2008, 11:03
|
||
ага,панятно,но она скорее не в минусе а гдето = кажеццо...если поставить покрішку другую,а если еще кирпич под переднее колесо так ваще хорошо будет |
||
| Дядя Тренер |
Дата 04 Січня 2008, 11:19
|
![]() Постійний Чак Норріс ![]() ![]() ![]() Звідки: Льwів апасний Повідомлень: 677 |
А з чого ви взяли, що книжка пише,що каретка повинна бути в + ? тож вам не тріал байк і не даун хіл ...
покажіть мені цю книжку, цікаво почитати... Це повідомлення відредагував Дядя Тренер - 04 Січня 2008, 11:33 -------------------- Космос существует, потому что он боится находиться на той же самой планете с Чаком Норрисом.
http://www.vimeo.com/user802075/videos |
| NiFle |
Дата 04 Січня 2008, 12:43
|
Я не кажу що МаЄ бути в +
А книжка у всіх своя, а я жадна і не дам почитати От мені МаЄ =, а МакСу не наю, в кожного свій стиль Це повідомлення відредагував NiFle - 04 Січня 2008, 12:46 -------------------- "Нам пофигу кризис, на нефть наплевать! Мы велики купим и будем КАТАТЬ!!!"
|
| Дядя Тренер |
Дата 04 Січня 2008, 13:19
|
![]() Постійний Чак Норріс ![]() ![]() ![]() Звідки: Льwів апасний Повідомлень: 677 |
О придумав! Давайте кожен райдер буде давати поради які взяв зі своєї книжки, оце буде цікаво...
я би поставив жорстку вилку без аморта і винос 130 мм , зараз ше гляну шо в мене там в книжці є... о... ше цікавий підрозділ про колеса: обидва повинні бути 28-го розміру, так каретка буде в мінусі але набаго вище! пропонуйте ше шось!!! -------------------- Космос существует, потому что он боится находиться на той же самой планете с Чаком Норрисом.
| NiFle |
Дата 04 Січня 2008, 14:01
|
Чого ти пристав?! Я пояснила людині, що мав на увазі Вайпер, людина зрозуміла, а твої 5 коп до чого? НєПаНяТна
|
| Дядя Тренер |
Дата 04 Січня 2008, 14:28
|
просто хочу порадити людині щоб він міг з задоволенням кататись!
Це повідомлення відредагував Дядя Тренер - 04 Січня 2008, 14:29 -------------------- Космос существует, потому что он боится находиться на той же самой планете с Чаком Норрисом.
| Maxim |
Дата 04 Січня 2008, 15:00
|
||
о великий строитель пирамид!советуй же мне,прошу тебя,советуй....я колеса свои уже выкинул,поставил 28е,и действительно,круто!!вилку сначала поставил на 150,потом на 170,потом ваще твердую поставил,и - совсем другое дело!еще пару дельных советов мне не хватает,люди,кто что может,советуйте,не останавливайтесь!!! Це повідомлення відредагував Maxim - 04 Січня 2008, 15:19 |
||
Сторінки:
(2) [1] 2 |
![]() ![]() |